Våra tjänster

Följsam webbdesign

Vi designar och utvecklar användar- centrerade hemsidor som är lyhörda. De är utvecklade för att engagera besökarnas upplevelse & reaktion på ett optimalt sätt, oavsett vilken webbläsare eller enheten de använder sig av. Vi hjälper dig och ditt företag att uppnå era affärsmål på webben.

Webbutik

Säkert, stabilt, mobilvänlig, och pålitliga e-handelslösningar. De kommer stå över dina förväntningar.

Sökmotor Optimering

Våra SEO tjänster är utvecklade för att förstärka din hemsidas synlighet på nätet, oavsett vilken sökplattform som används. Vi på Pragomedia använder oss enbart av etiska tekniker. Följande är en lista på våra olika sök relaterade tjänster.

Sponsrade länkar (PPC)

Vi erbjuder PPC kampanj management inom Sverige. Alla kampanjer förvaltas av Google kvalificerade PPC experter, som är fast beslutna att föra din kampaj till nästa nivå.Vi älskar nöjda kunder!!

Vi älskar att hjälpa våra kunder att nå framgång i den digitala världen. Vi är närvarande genom hela projektet med vårt kommunikativa, kompatibla, kreativa och omsorgfulla team. Nedan är ett litet urval av några av våra kunder.

Teamet bakom PragoMedia bidrog med en perfekt kombination a strategi och utförande. Det har varit avgörande för oss att använda oss av deras tjänster för att öka vår trafik och lead generation genom SEO & PPC.

 

Denise Goomes
Syntegral Conuslting

Har du några frågor? Ring oss nu! KONTAKA OSS