Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/9/a/pragomedia.se/httpd.www/blog/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210 Google mobilsökning visar receptförslag när du letar efter mat | PragoMedia Blogg

Google mobilsökning visar receptförslag när du letar efter mat

-”För när du behöver det inlagda ägg recept så fort som möjligt.”

Under de senaste åren har Google använt sin så kallade “kunskaps graf” för att göra sökresultaten mycket mer användbar än bara en lista med länkar. Du kan få massor av information om en mängd olika ämnen rätt i Google utan att behöva klicka på alla sökresultat. De senaste tillskotten till Googles sökningar är något som matälskare bör ta del av. Nu när du söker efter mat på mobilen, ser du en karusell av recept överst på resultatsidan.

4971121423_ca9827fbd1_z

Google har också lagt till vissa filter på dessa resultat – precis nedanför sökfältet finns ytterligare förslag som du kan använda för att skräddarsy dina resultat. Efter att ha sökt på “stekt kyckling” föreslog de möjligheter så som “ugn stekt”, “kärnmjölk” och “Southern Fried” som förslag på recepten. Du kan även trycka på “Visa alla” för att flytta ut ur standard söksidan och se större, mer detaljerade recept som visar en bild och förhandsgranskning av recepten.

När du kombinerar dessa recept med lokala livsmedels resultat och Googles kunskap graf info, erbjuder företaget en hel del mat information utan att behöva utnyttja irriterande hemsidor. Men av någon anledning är detta ännu inte live på standarddatorversionen av Google-sökning. Detta kommer med stor sannolikhet att förändras förr eller senare – Men om du använder telefonen för att leta efter recept bör detta göra det lite lättare